Penyokong Setia

Pages

Sunday, April 24, 2011

Musim Buat & Like Page Merapu

As salam...(n_n)
jumpa lagi kita di blog usang ini...
ok kali ni FY juz nk buat luahan hati sikit la kan...
sekarang ni kan ble FY buka aje Facebook , tgk kt news feed...
mesti ade orang like2 page yg mgkin page itu d'buat mgikut ayat2 yg
glamer @ hot pada masa kini...bawah ni antara contoh page yang
FY maksudkan itu...
 
gambar hiasan
sebelum2 ni xde la melampau sgt page2 mcm ni
tp skg ni FY rasa da makin banyak dh..smpai FY tgk pun meluat,, ish3...
ok la... sampai sini dulu utk entri hot2 ni..

p/s :: kalo nk like, like la page yg lebih memberi makna sket.... bukan page yang ntah pape nih..
(O.o)Farhan Yusoff
  



5 comments:

  1. ok saye komen and terjah blog anda..hehe..nak buat macam mane sekarang diorang dah ade hobi baru..menlikekan orang..=)..singgah and follow anda..=)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ok2... mekasyih kerana sudi singgah di blog usang ini... (n_n) dah follow balik..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum ,. follow you dan tinggal jejak utk dijejaki

    ReplyDelete
  4. wassalam... ok2 tq sebab singgah..

    ReplyDelete