Penyokong Setia

Pages

Thursday, August 30, 2012

Om Ombak Rindu

gua guna soundtrack Ombak Rindu ni
 bukan kes kemaruk movie Ombak Rindu
ini cuma gua rasa sedikit sentimental sejak akhir-akhir ni
lagi pun lagu ni best ape? ade aku kisah?
memang gambar tak ada kena mengena pun dengan entri
tapi nak letak jugak
you can force the horse to the river but you can't force the horse to drink the water


2 comments:

  1. salam.
    instrumental yang mendamaikan jiwa.
    suka instrumental ni tak semestinya kita jiwang kan?
    lagi best kalau dapat dengar instrumental ni kat tepi pantai sambil menikmati keindahan ciptaan Tuhan.
    subhanallah..

    saya dengar lagu ni, tapi versi taubat. best. cuba lah search kat youtube k.

    salam uhkwah. :)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah.. :)

    lagu dia xberapa suka sangat pun tapi suka dengan arrangement music dia..
    rasa tenang bila dengar..

    ReplyDelete