Penyokong Setia

Pages

Saturday, October 13, 2012

Jalinan Ukhwah MMCS

Apa itu MMCS?
okay kawan-kawan, MMCS itu stand for "Multimedia Computing Society"
this is my new family, new life and new love
program Jalinan Ukhwah MMCS ni aku rasa sedikit sebanyak dapat break the barrier antara kami
terima kasih senior senior atas penganjuran seperti ini mohon ada banyak lagi program seperti ni

photo credit : Bean & Nabehan.
for the whole class CS2333B, korang memang ohsem
lepas program ni barulah aku rasa aku sangat ngam dengan korang sume
you guys rocks!

#Fika, #Jijah, #Dira, #Huda, #Zul, #Siti, #Ika, #Izzah, #Mira, #Teha, #Ain, #Umie, #Superman, #Azim, #Fazmie, #Annas, #Bean, #Bidiey, #Zulfadli, #Topek, #Faiz, #Aqwa, #Nabehan

10 comments:

  1. eh, mmg CS2333 ea? tak rasa terlebih tiga ke?? lalala

    ReplyDelete
  2. CS233 3B.. bila dirapatkan CS2333B.. haha

    ReplyDelete
  3. jangan lupa nanti pilih CS233 untuk degree! :)

    ReplyDelete
  4. tanak la! Cs tu jauh dr business ar. lame dr BM nak tukar CS. kakakak

    ReplyDelete
  5. alaahh 3 tahun je kot.. haha nanti boleh jadi MPP kat shah alam.

    ReplyDelete
  6. 3 tahun tu dah boleh dapat 2-3 org anak kot kalu kawin. #eh haha MPP tu makanan negara mana?? zimbakwee?? haha

    ReplyDelete
  7. hahaha alahh tu kalo kawin, tapi tak kawin lagi kan? marilah cari jodoh di fakulti baru. hahaha MPP tu sejenis karipap moden.

    ReplyDelete
  8. karipap moden. bak sini sikit nak rasa!

    ReplyDelete
  9. hahaha sila mintak dengan chef.google.

    ReplyDelete